Однесувањето на Џамбаски го испровоцира Османи да поднесе протестна нота до Бугарија

Иако досега се обидувавме да го игнорираме, затоа што целта на европратеникот е да ги искористи тие … Продолжи со читање Однесувањето на Џамбаски го испровоцира Османи да поднесе протестна нота до Бугарија