Одмрзнати цените на прехранбените производи: Бектеши уверува дека ако вештачки се зголемат, веднаш ќе се реагира

Прашан во однос на некакви нови мерки околу цените на производите, Бектеши изјави дека такво нешто не … Продолжи со читање Одмрзнати цените на прехранбените производи: Бектеши уверува дека ако вештачки се зголемат, веднаш ќе се реагира