Одлуката за уставни измени е одлука за членство на нашата држава во ЕУ, вели Ковачевски

За жал, опозицијата, како и во многу други наврати и други процеси, реши да не учествува во … Продолжи со читање Одлуката за уставни измени е одлука за членство на нашата држава во ЕУ, вели Ковачевски