Одлуката за испраќање на Димовски за амбасадор во Париз ќе се донесе на состанок со претседателот и премиерот, вели Османи

Министерот за надворешни работи својот став за испраќањето на Виктор Димовски за амбасадор во Париз прво ќе … Продолжи со читање Одлуката за испраќање на Димовски за амбасадор во Париз ќе се донесе на состанок со претседателот и премиерот, вели Османи