Одлуката производителите и трговците да обезбедат леб по замрзната цена е во сила од вчера

Одлуката, која Владата ја донела на синоќешната седница, е објавена во „Службен весник“ и таа е веќе … Продолжи со читање Одлуката производителите и трговците да обезбедат леб по замрзната цена е во сила од вчера