Одлука на Владата: На 29 ноември администрацијата и училиштата во Скопје да работат до пладне, а 30 ноември за нив да биде неработен ден   

Овие заклучоци не се однесуваат на детските градинки и здравствените установи на подрачјето на град Скопје – … Продолжи со читање Одлука на Владата: На 29 ноември администрацијата и училиштата во Скопје да работат до пладне, а 30 ноември за нив да биде неработен ден