Одложен состанокот на кој требаше да се разговара за почнување на учебната година

Состанокот, што денеска требаше да го продолжат Комисијата за заразни болести и работната група на Министерството образование … Продолжи со читање Одложен состанокот на кој требаше да се разговара за почнување на учебната година