Одговорот на „Електра солушнс“ за изборот на надзор над „Бехтел и Енка“

360 степени вечерва објави анализа на договорот за надозорот над изградбата на дел од коридорите 8 и … Продолжи со читање Одговорот на „Електра солушнс“ за изборот на надзор над „Бехтел и Енка“