Одбрана ќе набавува осум нови хеликоптери, најавува Петровска

Стигнати се пет понуди од различни држави и компании, открива Петровска и додава дека во моментов се … Продолжи со читање Одбрана ќе набавува осум нови хеликоптери, најавува Петровска