Одам во Охрид со добра волја и верба, но не можам да гарантирам за другата страна – вели Албин Курти

Не велам дека ако нема потпис (во Охрид, н.з.), тогаш сме потпишале неспогодба, но и не можам … Продолжи со читање Одам во Охрид со добра волја и верба, но не можам да гарантирам за другата страна – вели Албин Курти