Од воведувањето на новите протоколи имаше само две дојави за бомби, вели Спасовски

Новиот протокол, кој предвидува преземање посебни мерки при дојава за бомба, беше воведен во текот на овој … Продолжи со читање Од воведувањето на новите протоколи имаше само две дојави за бомби, вели Спасовски