Од утре се воведува делумна забрана за движење во шуми – оние што ќе ја прекршат ќе платат казна од 1 500 до 2 000 евра

За непочитување на оваа забрана на физичките лица кои ќе бидат затекнати дека се движат во шума … Продолжи со читање Од утре се воведува делумна забрана за движење во шуми – оние што ќе ја прекршат ќе платат казна од 1 500 до 2 000 евра