Од утре почнува исплатата на боледувањата и породилните отсуства, Фондот за здравство го стави системот во функција

Исплатата на боледувањата кои биле внесени до 5.2.2023 година ќе почне во текот на утрешниот ден и … Продолжи со читање Од утре почнува исплатата на боледувањата и породилните отсуства, Фондот за здравство го стави системот во функција