Од Судскиот совет велат дека се зачудени од барањата на Лога во врска со претседателката на кумановскиот суд

Од Судскиот совет велат дека се зачудени од барањето на министерот за правда Советот да постапи согласно законските … Продолжи со читање Од Судскиот совет велат дека се зачудени од барањата на Лога во врска со претседателката на кумановскиот суд