Од шест пријавени, Советот на јавни обвинители не избра ниту еден за ОЈО за гонење организиран криминал

Меѓу пријавените беа две обвинителки кои досега работеа во ова обвинителство, но се со истечен мандат. Конкурираа … Продолжи со читање Од шест пријавени, Советот на јавни обвинители не избра ниту еден за ОЈО за гонење организиран криминал