Со прислушувањето можеби им е нанесена штета на клиенти на Комерцијална банка, сведочеше Хари Костов

Најголемиот дел од сведоците што се повикани за денеска на предлог на обвинителството се лица чии телефонски … Продолжи со читање Со прислушувањето можеби им е нанесена штета на клиенти на Комерцијална банка, сведочеше Хари Костов