Од понеделник во градинките нема да се примаат невакцинираните деца со ди-те-пер

Исто така, во градинките нема да се примаат деца со други инфективни заболувања, а од ДСЗИ велат … Продолжи со читање Од понеделник во градинките нема да се примаат невакцинираните деца со ди-те-пер