Од наградувана зграда до „бункер“ за премиерот – дали Владата ќе го врати оригиналниот изглед?

Дали комплексот на Владата ќе остане во барок, ќе добие нов изглед или ќе се врати старото … Продолжи со читање Од наградувана зграда до „бункер“ за премиерот – дали Владата ќе го врати оригиналниот изглед?