Од МКЦ велат дека Арсовска го разрешила директорот зашто не потпишал за вработување на Бени Шаќири

Новиот директор, велат во објавата од МКЦ, е дипломиран детектив кој пред два дена е вработен преку … Продолжи со читање Од МКЦ велат дека Арсовска го разрешила директорот зашто не потпишал за вработување на Бени Шаќири