Од јануари ново поскапување на струјата, пред нас е една од најтешките зими во последните 70 години, вели Ковачевски

Во однос на престојната зима, првиот човек на ЕСМ, Васко Ковачевски уште еднаш повтори дека рестрикциите не … Продолжи со читање Од јануари ново поскапување на струјата, пред нас е една од најтешките зими во последните 70 години, вели Ковачевски