Од Извештајот на ЕК: Добрососедските односи се суштински – и покрај напорите со Бугарија, стартот на преговорите е блокиран

Во Извештајот на Европската комисија за напредокот на земјава, објавен неодамна, при што акцентот во овој дел … Продолжи со читање Од Извештајот на ЕК: Добрососедските односи се суштински – и покрај напорите со Бугарија, стартот на преговорите е блокиран