Од денеска почнува вакцинацијата со трета доза против ковид-19

Трета доза може да се прими најмалку шест месеци од примената втора доза. Кога ќе истечат тие … Продолжи со читање Од денеска почнува вакцинацијата со трета доза против ковид-19