Обвинителството за прозивките од ВМРО-ДПМНЕ за „Броило“: Секој што има сознанија за кривично дело е должен да го пријави до надлежните органи

Според одговорот што го добивме од Јавното обвинителство, оттаму индиректно ја повикуваат и ја потсетуваат опозициската партија … Продолжи со читање Обвинителството за прозивките од ВМРО-ДПМНЕ за „Броило“: Секој што има сознанија за кривично дело е должен да го пријави до надлежните органи