Обвинителството поднесе обвинение против лицето што ја нападна екипата на ТВ 24 – предложено е и продолжување на куќниот притвор

Освен обвинението за кривично дело насилство, Обвинителството до Кривичниот суд достави и предлог за продолжување на мерката … Продолжи со читање Обвинителството поднесе обвинение против лицето што ја нападна екипата на ТВ 24 – предложено е и продолжување на куќниот притвор