Обвинителството отвори истрага за човекот кој го превезувал Палевски од Србија до Турција, се бара притвор

Во врска со адвокатот на Палевски, кој од вчера попладне беше на распит во полициска станица, јавен … Продолжи со читање Обвинителството отвори истрага за човекот кој го превезувал Палевски од Србија до Турција, се бара притвор