Обвинителството оформи предмет по сторијата на ИРЛ дека скапото лекување од ковид-19 во клиниката „Жан Митрев“ било непријавена клиничка студија

Истражувањето на новинарите од Истражувачката репортерска лабораторија (ИРЛ) покажува дека приватната болница која прими најмногу пациенти за … Продолжи со читање Обвинителството оформи предмет по сторијата на ИРЛ дека скапото лекување од ковид-19 во клиниката „Жан Митрев“ било непријавена клиничка студија