Обвинителството ќе ги истражува причините зошто се затворени хируршките сали во Клиничкиот центар

„Цела недела, од минатата сабота трае проблемот со системот односно цевководот за кислород до операциски сали, цела … Продолжи со читање Обвинителството ќе ги истражува причините зошто се затворени хируршките сали во Клиничкиот центар