Обвинителството и судот веднаш да постапат за „Јавна соба“, побара Владата

Новите измени во Кривичниот законик ќе предвидуваат и до три години казна затвор за демнење Обвиннителството и … Продолжи со читање Обвинителството и судот веднаш да постапат за „Јавна соба“, побара Владата