Обвинители, судии, професори меѓу деветте предлози за уставни судии

Откако денеска се утврдија предлозите, сега членовите и заменик-членовите на Комисијата за прашања на изборите и именувањето … Продолжи со читање Обвинители, судии, професори меѓу деветте предлози за уставни судии