Обвинетите за убиството на Тот можеле да ги претпостават последиците, сведочеше психијатарот Марцикиќ

За сите тројца обвинети, психијатарот рече дека станува збор за психички здрави личности, а во моментов на … Продолжи со читање Обвинетите за убиството на Тот можеле да ги претпостават последиците, сведочеше психијатарот Марцикиќ