Обвиненија за инцидентите пред Собрание и на плоштадот „Скендербег“ за време на протестите

За седуммина од обвинетите судот во текот на претходна постапка определи мерка куќен притвор, додека за петмина беше … Продолжи со читање Обвиненија за инцидентите пред Собрание и на плоштадот „Скендербег“ за време на протестите