Обвинение за Лидија Димова и уште две лица за злоупотреба на европски пари: Обвинителството процени штета од 320 000 евра

Обвинителството тврди дека е направена штета од околу 320 000 евра. Во обвинителниот акт се наведени повеќе … Продолжи со читање Обвинение за Лидија Димова и уште две лица за злоупотреба на европски пари: Обвинителството процени штета од 320 000 евра