(ОБНОВЕНО) Рот: Треба да правиме разлика меѓу билатералните конфликти и прашања од централно европско значење

Не ни успеа во изминатите недели да постигнеме консензус за преговарачката рамка која е предуслов за одржување … Продолжи со читање (ОБНОВЕНО) Рот: Треба да правиме разлика меѓу билатералните конфликти и прашања од централно европско значење