Објавени првите фотографии од Трамп во судницата: Се изјасни дека не е виновен

Телевизиските камери не смеат да го следат судењето, но на фотографите им е дозволено да го фотографираат … Продолжи со читање Објавени првите фотографии од Трамп во судницата: Се изјасни дека не е виновен