Објавени фотографии сведочат за страотноста и обемот на сообраќајката кај Росоман, во која загинаа две лица

Фотографиите на својот фесјбук-профил ги објави кавадаречката телевизија КТВ и како што може да се види од … Продолжи со читање Објавени фотографии сведочат за страотноста и обемот на сообраќајката кај Росоман, во која загинаа две лица