Објавен француско-германскиот предлог за договор меѓу Косово и Србија

Порталот на белградскиот весник „Данас“ го објави европскиот предлог за договор меѓу Косово и Србија, во кој … Продолжи со читање Објавен француско-германскиот предлог за договор меѓу Косово и Србија