Обдукциските наоди за смртта на Вања и Панче стигнаа во Обвинителството – нема да бидат јавно објавени

Обдукцијата на телата на убиените Вања и Панче заврши на 5 декември, но се чекаше Институтот за … Продолжи со читање Обдукциските наоди за смртта на Вања и Панче стигнаа во Обвинителството – нема да бидат јавно објавени