Ново издание на 360°: С Македонија ѝ донира 12 хеликоптери на Украина и купува 8 нови

Погледнете го новото издание на емисијата „360 степени“, емитувано на 24 март 2023 г. на ТВ Алсат, … Продолжи со читање Ново издание на 360°: С Македонија ѝ донира 12 хеликоптери на Украина и купува 8 нови