Ново издание на 360°: Интервју со Данела Арсовска за големите проекти и раскинувањето со ВМРО-ДПМНЕ

Погледнете го новото дебатно издание на емисијата „360 степени“ емитувано на 9 декември 2022 г. на ТВ … Продолжи со читање Ново издание на 360°: Интервју со Данела Арсовска за големите проекти и раскинувањето со ВМРО-ДПМНЕ