Новите кандидати за јавни обвинители нема да може да се вработат во Скопје, барем засега

Членовите на Советот постапија тактички за да доекипираат обвинителства кои се најкритични со кадар, па така, за … Продолжи со читање Новите кандидати за јавни обвинители нема да може да се вработат во Скопје, барем засега