Новиот амбасадор во САД, Зоран Попов го помина собранискиот филтер

Со презентацијата на тезите во Парламентот завршени се сите процедури за заминување на амбасадорот Попов на дипломатската … Продолжи со читање Новиот амбасадор во САД, Зоран Попов го помина собранискиот филтер