Новинар го спореди Ковачевски со лидерот на Северна Кореја, тој му врати дека таму не би можел ни прашање да постави

Споредбата која ја направи новинарот беше во контекст на зачестените посети на маркети од премиерот, а исти … Продолжи со читање Новинар го спореди Ковачевски со лидерот на Северна Кореја, тој му врати дека таму не би можел ни прашање да постави