Нови случаи на ковид во Психијатриската болница во Демир Хисар – досега се 28

Од заразените 28 лица, 25 се пациенти и три се вработени – медицинска сестра и двајца од … Продолжи со читање Нови случаи на ковид во Психијатриската болница во Демир Хисар – досега се 28