Нови премиери – нова надеж за деблокада: Ковачевски ќе го почне мандатот на „Илинденска“ со средба со Петков

Собраниската седница за избор на новата влада, според најавите, би можела да се одржи следниот викенд, така … Продолжи со читање Нови премиери – нова надеж за деблокада: Ковачевски ќе го почне мандатот на „Илинденска“ со средба со Петков