Нови полициски рации во повеќе канцеларии на Европскиот парламент во истрагата за корупција

Полицијата денеска спроведе рации во канцелариите на Европскиот парламент во Брисел за да заплени компјутерски податоци на … Продолжи со читање Нови полициски рации во повеќе канцеларии на Европскиот парламент во истрагата за корупција