Нови мерки против ковид: Собранието ги изгласа потребните законски измени

Со 53 гласови „за“ и 26 воздржани, пратениците вечерва ги изгласаа измените и дополнувањата на Законот за … Продолжи со читање Нови мерки против ковид: Собранието ги изгласа потребните законски измени