Нови 504 случаи на ковид-19 во еден ден од 1 385 тестирања

Министерството за здравство соопшти дека во последните 24 часа регистрирани се нови 504 случаи на ковид-19 од … Продолжи со читање Нови 504 случаи на ковид-19 во еден ден од 1 385 тестирања