Нова вонредна состојба не е опција, ако треба во борбата со ковид-19 ќе се вклучи и Армијата

Дека нема потреба од вонредна состојба смета и премиерот Зоран Заев, кој изрази загриженост бидејќи се уште … Продолжи со читање Нова вонредна состојба не е опција, ако треба во борбата со ковид-19 ќе се вклучи и Армијата