Нова цена на струјата: 7-8% зголемување во четвртиот блок за домаќинствата и околу 20% намалување за малите потрошувачи

По реакциите дека цената за пренос и дистрибуција, која изнесува 3,37 денари за киловат-час, е несразмерно висока … Продолжи со читање Нова цена на струјата: 7-8% зголемување во четвртиот блок за домаќинствата и околу 20% намалување за малите потрошувачи