Нова серија оставки во Град Скопје: Три јавни претпријатија останаа без директори

Сите тројца директори се жалат на немање поддршка од Градот и неадекватна комуникација со градоначалничката Арсовска. Со … Продолжи со читање Нова серија оставки во Град Скопје: Три јавни претпријатија останаа без директори